Laser ontharing: Definitief ontharen met behulp van de nieuwste ontharingsmethoden. Veilig en effectief.
Voor veel mensen is ongewenst lichaamshaar een groot probleem. Diode laser behandeling is de oplossing.
Heeft u ongewenste of overmatige haargroei? Waar de haren duidelijk zichtbaar zijn, zoals in het gezicht, armen en benen, is de laatste lasertherapie de oplossing voor uw ongewenste haargroei. Het werkt snel en is zeer effectief. Met slechts een paar pijnloze en veilige behandelingen zal uw ongewenste haargroei verdwijnen. Eeuwenlang zochten vrouwen naar manieren om lichaamshaar te verwijderen. We hebben beschrijvingen van hoe vrouwen hun benen, oksels en schaamstreek epileerden met een suikeremulsie die dateert uit de tijd van de farao’s.

Definitief ontharen met behulp van de diodelaser is speciaal ontwikkeld om geschikt te zijn voor alle huidtypen, inclusief donkere tot zeer donkere huid! In tegenstelling tot het licht dat wordt gebruikt voor de IPL-behandeling, heeft laserlicht één golflengte, zodat het met een hogere output de wortels kan bereiken die ook dieper in de huid liggen. De belangrijkste kenmerken van laserlicht zijn de unieke golflengte van het licht en de concentratie van energie.

 

De anagene fase is de groeifase. Tijdens de catagene fase groei en pigmentvorming stop en het haar wordt gewoon uit de haarzakje geduwd. De telogene fase is de rustfase.

Enkel en alleen zichtbaar groeiend haar kan worden behandeld. dit is haar in de anagene fase. Los, slapend en nog niet zichtbaar haar absorbeert niet genoeg licht en kan niet effectief worden behandeld. Daarom heb je nodig verschillende behandelingen. Voor het beste resultaat heb je gemiddeld 5 tot 8 behandelingen nodig. Je zult het effect na 2 tot 4 weken zien – een deel van het behandelde haar zal los gaan en haarloos worden gebieden zullen zich ontwikkelen. U zult weten dat de behandeling in uw geval effectief is en dat dit zinvol is doorgaan met.
U mag 4 weken voor en tijdens uw behandeling niet zonnebaden of een zonnebank gebruiken. Als blootstelling aan de zon is onvermijdelijk, raden we aan om sunblock te gebruiken met een factor hoger dan 30 SPF.

Om te voorkomen dat je huid zich tegen het licht verdedigt door veel pigment te maken (hyper-pigmentatie) na uw behandeling raden wij u aan een maand te wachten voordat u gaat zonnebaden of gaan naar een zonnebank. In de zomer of wintersport moet je je huid daarom met kleding bedekken of gebruik een sunblock van meer dan 30 SPF als blootstelling van behandelde gebieden aan zonlicht onvermijdelijk is. In Daarnaast raden we aan om geen zelfbruinende lotions te gebruiken vanaf 2 weken tot 1 week erna de behandeling, omdat ze een stof bevatten die op licht reageert. Je kunt rekenen op een geschatte haar vermindering van 80% tot 90%. 100% soepelheid verwachten is niet realistisch. Helaas zijn er haarzakjes onder ons huid die inactief is of die alleen licht produceert. Ze kunnen activeren vanwege hormonale veranderingen in een latere fase van ons leven, bijvoorbeeld tijdens zwangerschap, menopauze, gebruik van medicatie
(antibiotica, hormoonpreparaten).
Het betekent wel dat je jarenlang vrij zult blijven van ongewenst lichaamshaar.