Permanente make-up

Wilt u er op elk moment perfect uitzien, heeft u ‘s morgens weinig tijd om zich op te maken of bent u allergisch aan gewone make up, dan is permanente make-up (pmu) de ideale oplossing voor u.

Bij permanente make up wordt met behulp van een dunne naald die ultrasnelle bewegingen maakt een speciale pigmentvloeistof in de huid aangebracht.

Wat is nu precies het verschil tussen permanente make up en tatoeëren?
– Bij permanente make-up wordt er niet zo diep in de huid gewerkt, waardoor pmu slechts een 8 a 10 jaar blijft.
– Opgelet : aangezien de huid aan de ogen heel dun is, is het bijna onmogelijk om dieper in de huid te tatoeëren, dus gewoon tatoeëren zal niet langer zichtbaar blijven dan pmu.

Ik maak gebruik van de schaduwtechniek:
Bij de schaduwtechniek wordt er tussen de wimpers en ooglid gepigmenteerd. Deze techniek geeft een natuurlijker en vollere oogopslag. Zo kunnen te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder u zorgen te maken over uitgelopen make-up. Bij een advanced eyeliner krijgt u een vollere/dikkere bovenste eyeliner en bij een smudge eyeliner wordt de bovenkant uitgeschaduwd.
Andere technieken die ik beheers:

  • Wenkbrauwen/hairstrokes
  • Wenkbrauwen/hairstrokes en schaduwtechniek
  • Lipliner (full lips en lightning)

Bij lipcontouren kan met semi permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen, zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen, is een belangrijke toepassing van permanente make-up.

Meer informatie kunt u hier vinden.